tiistai 13. joulukuuta 2011

Ainakin sata piparia...

Viikonloppuna My oli isinsä kanssa Jyväskylässä mumminsa luona vierailemassa. Minulla ja mäyräkoirillamme oli siis vapaa viikonloppu. My matkasi Jyväskylään ja takaisin junalla...siis ensimmäistä kertaa eläissään pikajunalla. Yleensä matkaamme nimittäin aina autolla...Myllä oli ollut mukavaa mummin luona. Olivat löytäneet mummin kanssa yhteisen "harrastuksenkin" ja näpränneet vaikka mitä ihanaa jouluisaa kotiintuotavaksi.



Tänään iltapäivällä leivoimme pipareita Myn kanssa...ainakin sata eli 1,5kg piparitaikinaa. Ihan kaupasta ostettua valmista taikinaa, sillä enpä jaksaisi alkaa tekemään taikinaa itse tällä hetkellä...kun ei muutenkaan joulufiilistä ole vielä löytynyt. Leipomisen jälkeen My tiskasi piparimuotit innoissaan itse. :-)



Sillä välin kun odoteltiin pipareiden jäähtymistä, My innoistui leikkimään mäyräkoiriemme kanssa. Kikatus oli kova, kun My heitteli palloa Rosalle ja veti Ronjan kanssa vetolelua.



Jäähtyneitä pipareita sitten koristeltiin...ne mitä jaksettiin...ja koristelupuuhaa riittää vielä huomiseksikin. Naapurin Emma tuli kylään leikkimään Myn kanssa ja auttoi myös pipareiden koristelussa.



Piparintuoksuja toivotellen,
Woops

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti