sunnuntai 8. toukokuuta 2011

Operaatio parveke kesäkuntoon

Tämän päivän urakkana oli saada parveke kesäkuntoon. Myn isi aloitti siivoamisen talven jäljiltä jo heti aamulla. My ja minä kävimme aamupäivällä ruokakaupassa...itseasiassa ensimmäistä kertaa rättärillämme Roslinilla tänä vuonna. Ajoimme vähän pidempää reittiä eli rättärireittiä ja reitillä on myös "pompputie". "Pompputie" on Myn mielestä ihan paras Roslinilla, joka kerta My hekottaa takapenkiltä kun Roslin pomputtaa niin pehmeän mukavasti. Kyseinen tienpätkä on pieni osuus Tikkurilantietä Puutarhatien Köyhämäentien välissä ja sitä on siis ajeltu aika monta kertaa aikaisemminkin. Pomppinen oli niin hauskaa, että ostin Mylle kaupasta pomppupallon...jolla My sitten kotona pomppi pitkin päivää. ;-)


Iltapäivän kuluessa saimme parvekkeen puhtaaksi. My halusi kovasti auttaa hommassa...vaikka välillä tuntui, että auttaisi paremmin pysymällä poissa jaloista.



Ja sitten sai kesäkausi alkaa eli eikun makkarat grilliin!



Maha täynnä makkaraa ja salaattia My lähti vielä hetkeksi pihalle ennen saunaa. Kiire pihalle oli melkoinen, kun siellä oli pari isompaa poikaa...ja siihen eskari-ikäiseen My taitaa olla vähän ihastunut. ;-)

Woops

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti